Sammensæt selv din festmenu
Vi har lavet et udvalg med noget for alle.
Festmenu
Alle menuer kan kombineres efter ønske.
Januar, februar & marts
Supper
1 Hønsebouillon med kålrede & hønsesoufflé DKK 55,-
2 Hummersuppe med ingefær & vinterurter DKK 55,-
3 Jomfruhummerbisque med trøffelcroutons DKK 70,-
Forretter
4 Røget svinemørbrad med tranebærfløde DKK 70,-
5 Orangebagt brosmefilet med hummercreme DKK 80,-
6 Kold hellefisk bellevue DKK 95,-
7 Torskerilette med capersolie DKK 90,-
Til alle forretter serveres brød & smør
Mellemretter
8 Sød peberrodsgranité DKK 50,-
9 Æblegranité med akvavit DKK 50,-
Hovedretter
10 Confit de canard med timiansky DKK 160,-
11 Vildsvinekølle med urteraugout & tomatsky DKK 150,-
12 Kalvefilet med calvadossauce DKK 160,-
13 Helstegt oksemørbrad med dijonsauce DKK 175,-
Til alle hovedretter serveres årstidens grøntsager samt dagens kartoffel
Oste
14 Lune osteboller med solbær & persille DKK 55,-
15 Gorgonzola med honningmarinerede
vinterurter DKK 55,-
Dessert
16 Vanillesoufflé med syltede bær i likør DKK 65,-
17 Citronfromage med flødeskum DKK 55,-
18 Moccaroulade med is & frugt DKK 75,-
19 Chokoladeovertrukket pære fyldt med pistacie hertil vanille is DKK 75,-
April, maj & juni
Supper
20 Aspargessuppe med 2 slags asparges DKK 65,-
21 Ærtesuppe med ristede muslinger & basilikum frites DKK 65,-
22 Persillesuppe med 3 slags souffléboller DKK 75,-
Forretter
23 Fiskeroulade med krydderurtecreme DKK 70,-
24 Italiensk tallerken DKK 90,-
25 Forårssalat med lufttørret gåsebryst DKK 80,-
26 Frikassé af friskpillede rejer & asparges DKK 100,-
Til alle forretter serveres brød & smør
Mellemretter
27 Rababergranité med ingefær DKK 50,-
28 Hyldeblomstsorbet med syltet appelsin DKK 50,-
Hovedretter
29 Svinekam stegt som vildt med waldorffsalat DKK 145,-
30 Kalvebryst med mild rosa pebersauce DKK 150,-
31 Perlehønebryst med timian-flødesauce & kalvesky DKK 160,-
32 Lammekrone med ratatouille DKK 210,-
Til alle hovedretter serveres årstidens grøntsager samt dagens kartoffel
Oste
33 Brie de meux med syltede valnødder DKK 55,-
34 Lille ostetallerken DKK 55,-
Dessert
35 Nøddekurv med 3 slags is DKK 65,-
36 Chokolademousse med appelsinmarineret jordbær DKK 65,-
37 Nougatfragelité med solbærsorbet DKK 65,-
38 Lun rababertærte med nøddeiscreme DKK 70,-
Juli, august & september
Supper
39 Flødelegeret fiskesuppe med let karrysmag DKK 65,-
40 Kold tomatsuppe med creme fraiche DKK 65,-
41 Svampesuppe tilsmagt med cognac DKK 65,-
Forretter
42 Røget laks med spinatfløde DKK 70,-
43 Havkattesoufflé med marinerede salater DKK 65,-
44 Kold laks bellevue DKK 70,-
45 Vagtel med druer i portvin DKK 100,-
Til alle forretter serveres brød & smør
Mellemretter
46 Melongranité med frisk timian DKK 50,-
47 Kærnemælksgranité med honning & citron DKK 50,-
Hovedretter
48 Kalvesteg stegt som vildt med waldorffsalat DKK 145,-
49 Kombination af oksefilet & andebryst med
persillesky DKK 165,-
50 Filet af sommerbuk med kompot af pære, svesker & tranebær DKK 175,-
51 Kalvemørbrad med flødesauce & druer
i sherry DKK 180,-
Til alle hovedretter serveres årstidens grøntsager samt dagens kartoffel
Oste
52 Rouquefort med selleri & kommenkiks DKK 55,-
53 Bondebrie med rødvinskogt pære DKK 55,-
Dessert
54 Hindbærfragelité med is DKK 65,-
55 Passionsfrugtbudding med stikkelsbærpuré & gulerod i vanille DKK 70,-
56 Solbærporcheret pære med vanille is
& citrustwill DKK 65,-
57 ½ ananas med frugt & is DKK 70,-
Oktober, november & december
Supper
58 Vildtconsommé med svampeblinis DKK 65,-
59 Legeret jordskokkesuppe med porrer
& lakserogn DKK 65,-
60 Skaldyrssuppe med safran & brosmestrudel DKK80,-
Forretter
61 Tarteletter med høns i asparges DKK 60,-
62 Parmaskinke med krydderurtecreme DKK 65,-
63 Poulardroulade med hummer &
løg-hindbærcoulis DKK 70,-
64 Letrøget laksetatar med æggecreme DKK 80,-
Til alle forretter serveres brød & smør
Mellemretter
65 Rødvinsgranité med kanel DKK 50,-
66 Hyldebærsorbet med abrikosskum DKK 50,-
Hovedretter
67 Oksefilet med langtidsbagt tomat &
svampe a la creme DKK 160,-
68 Abrikosstegt kalveculotte med
estragoncremesauce DKK 155,-
69 Gammeldags oksesteg med perleløg DKK 150,-
70 Hjortekølle med mandelstegte vinterurter
& figensauce DKK 170,-
Til alle hovedretter serveres årstidens grøntsager & dagens kartoffel
Oste
71 Indbagt gedeost med bærkompot DKK 55,-
72 Camenbert stegt i olie med solbærsyltetøj & brødcroutons DKK 55,-
Dessert
73 Nøddetærte med kanelis & melonkompot DKK 65,-
74 Mazarinbagt æblekage med chantilly creme DKK 65,-
75 Kokosis med karmeliseret butterdej &
dadelcreme DKK 65,-
76 Blød chokoladekage med solbærsorbet DKK 70,-
FORBEHOLD FOR PRISÆNDRINGER
Buffeter
Buffet. Sammensæt selv.
minimum 10 personer
7 retter DKK 220,-
Ekstra ret, pr. ret DKK 30,-
Det kolde Det lune Dessert
- 2 slags sild med karrysalat
- Fiskefilet Florentine
- Osteanretning
- Fiskeroulade med urtedressing
- Mouzaka
- Forskellige fromager med frisk frugt & flødeskum
- Rejer med mayonaise
- Braiseret svineskank
- Frugtsalat med fløde & grofthakket chokolade
- Røget hellefisk
- Fiskefrikadeller med grov remoulade
- Frugttærter med creme fraiche
- Røget laks med asparges
- Grøntsagstærter
- Gravad laks med sennepsdressing
- Lammekølle med tzatziki
- Kold laks bellevue
- Glaseret herregårdsskinke
- Spegeskinke med melon
- Flødekartofler & små ristede kartofler
- Æg med kaviar
- Kyllingebryst med barbeque
- Broccolisalat & tomatsalat
- Kryddermarineret kalkun
- Hønsesalat med bacon
- Fiskefilet med remoulade
- Pil selv rejer med mayonaise
- Tarteletter med høns i asparges
- Baconstegte asparges med ostesauce
- Mørbrad med champignon á la creme
- Roastbeef med peberrod
- Små svinekoteletter med tomat & ost
- 3 slags pålæg
- Lun leverpostej med champignon & bacon
- Koldt torskefad
- Frikadeller med kartoffelsalat
- Salatfad med dressing
- Rødvinsmarineret svinekam med urter
- Letsprængt andebryst med tranebærkompot
- Porretærte med skinke & bacon
- Brød & smør
Buffet. Sammensæt selv.
minimum 20 personer
7 retter DKK 340,-
Ekstra ret, pr. ret DKK 40,-
Det kolde Det lune Dessert
- 3 slags sild
- Lun broccolisalat med perlespelt & frisk ost
- Osteanretning, special oste
- Letrøget torskefilet med sellerigiacamole
- Pandestegt kulmule med spidskålrisotto
- Forskellige frageliteer med frisk frugt & fløde
- Chorizo & bresaola med tapenade af peberfrugter
- Ragout af skaldyr med urter
- Forskellige cheesecakes
- Røget ål med æggestand & purløg
- Hvidvins dampet blåmuslinger
- Chokoladekage med mandler
- Dampet havkat hertil ærtepuré med hasselnødder
- Fisk & skaldyr i butterdej
- Lufttørret gåsebryst med appelsin-abrikos sylte
- Laksefarseret rødtungefilet ned urtefløde
- Chili- & hvidløgsmarineret krebsehaler
- Green lips muslinger med pesto
- Hummerhaler med urtedressing
- Kalvefilet ned svampe
- Røget tun med pesto
- Flødekartofler & små ristede kartofler
- Pil selv jomfruhummerhaler med mayonaise
- Confit de canard med lun pæresalat & tranebærkompot
- Varmrøget butterfish med baconfløde
- Braiseret svinekæber med urtemos
- Varmrøget laks med spinat
- Honningglaseret andebryst med nøddesalat
- Røget vildsvinemørbrad med tranebær
- Dampet hellefisk med urtesauce
- Røget dyrekølle med fennikelsalat
- Dildmarineret svinemørbrad med appelsinris
- Røget lakseroulade med mild flødeost
- Lakserøget sildefilet med røræg
- Nødde- & peber paté
- Spændende salatbuffet med dressing
- Tomatsalat med mozzarella
- Brød & smør
FORBEHOLD FOR PRISÆNDRINGER
Du kan også vælge
Cavery buffet
Vælg 3 slags kød hertil 3 slags kartofler, 3 slags sauce og stort spændende salatbord med dressinger samt flutes & smør
Kalveculotte, glaseret skinke, marineret svinekam, lammekølle, vildsvinekølle, perlehønebryst med timianflødeost. DKK 220,-
Kokkens Buffet – minimum 10 personer
Kokken sammensætter buffet efter årstidens råvarer, fisk, kød, koldt, lunt, brød & smør DKK 180,-
Dessertbuffet
Kokken sammensætter med ost, kiks, frugt, tærter, creme fraiche & is DKK 80,-
FORBEHOLD FOR PRISÆNDRINGER
Natmad
77 Aspargessuppe DKK 60,-
78 Fiskesuppe DKK 60,-
79 Klar suppe med boller DKK 65,-
80 Minestronesuppe DKK 65,-
81 Fransk løgsuppe DKK 65,-
82 Frikadeller med kartoffelsalat DKK 65,-
83 Croissanter med 3 slags fyld DKK 65,-
84 Røget landskinke med melon & lun røræg DKK 70,-
85 Muligatawni (karrysuppe med kylling,
ris og grønt) DKK 65,-
86 Forskellige grøntsagstærter med mix salat DKK 70,-
87 Æggekage med bacon & purløg DKK 70,-
88 Gammeldags biksemad DKK 70,-
89 Hotdogs med tilbehør DKK 70,-
90 Skipperlabskovs DKK 75,-
91 Pølse- & ostebord DKK 90,-
FORBEHOLD FOR PRISÆNDRINGER
Drikke til festen
Husets selskabs vinarrangement
Velkomst, 1glas Kir
Husets selskabsvine, hvid- & rødvin
1 glas dessertvin DKK 250,-
Husets DeLuxe vinarrangement
Velkomst, 1 glas Cava
Hvid- & rødvin
1 glas dessertvin DKK 290,-
Husets Luksus vinarrangement
Velkomst, 1 glas cava/Kir royal
Hvid – & rødvin
1 glas dessertvin
DKK 300,-
Hvis man vælger vin arrangement til festen, er det også incl. øl og sodavand.
Hvid- og rødvin serveres ad libitum under middagen, hvis man ønsker at forlænge ad libitum til festens afslutning + 200,- pr. kuvert
Alle vinarrangementer gælder for min. 20 personer.
Kaffe/the
Kaffe DKK 35,-
Kaffe med småkager DKK 55,-
Kaffe med kransekagekonfekt DKK60,-
Kaffe med lagkage DKK80,-
Brunch & Diverse
Brunch på Badehotellet – minimum 10 personer
Scramble egg m/bacon og chorizo
små ristede pølser
Serranoskinke m/honningsmelon
Lun leverpostej m/champignons
Varmerøget laks m/hytteost
Frikadeller m/ kartoffelsalat og rødbede
2 slags pålæg
2 slags oste
2 slags marmelade
Frugt fad
Pandekager m/sirup
brød og smør
2 slags juice
Kaffe/the
per person DKK 180,-
Smørrebrød
Håndmadder DKK 25,-
Smørrebrød DKK 45,-