Sammensæt selv din festmenu

Vi har lavet et udvalg med noget for alle.

Festmenu

Alle menuer kan kombineres efter ønske.

Januar, februar & marts

Supper

1 Hønsebouillon med kålrede & hønsesoufflé DKK 55,-

2 Hummersuppe med ingefær & vinterurter DKK 55,-

3 Jomfruhummerbisque med trøffelcroutons DKK 70,-

Forretter

4 Røget svinemørbrad med tranebærfløde DKK 70,-

5 Orangebagt brosmefilet med hummercreme DKK 80,-

6 Kold hellefisk bellevue DKK 95,-

7 Torskerilette med capersolie DKK 90,-

Til alle forretter serveres brød & smør

Mellemretter

8 Sød peberrodsgranité DKK 50,-

9 Æblegranité med akvavit DKK 50,-

​Hovedretter

10 Confit de canard med timiansky DKK 160,-

11 Vildsvinekølle med urteraugout & tomatsky DKK 150,-

12 Kalvefilet med calvadossauce DKK 160,-

13 Helstegt oksemørbrad med dijonsauce DKK 175,-

Til alle hovedretter serveres årstidens grøntsager samt dagens kartoffel

Oste

14 Lune osteboller med solbær & persille DKK 55,-

15 Gorgonzola med honningmarinerede 

vinterurter DKK 55,-

Dessert

16 Vanillesoufflé med syltede bær i likør DKK 65,-

17 Citronfromage med flødeskum DKK 55,-

18 Moccaroulade med is & frugt DKK 75,-

19 Chokoladeovertrukket pære fyldt med pistacie hertil vanille is DKK 75,-

April, maj & juni

Supper

20 Aspargessuppe med 2 slags asparges DKK 65,-

21 Ærtesuppe med ristede muslinger & basilikum frites DKK 65,-

22 Persillesuppe med 3 slags souffléboller DKK 75,-

Forretter

23 Fiskeroulade med krydderurtecreme DKK 70,-

24 Italiensk tallerken DKK 90,-

25 Forårssalat med lufttørret gåsebryst DKK 80,-

26 Frikassé af friskpillede rejer & asparges DKK 100,-

Til alle forretter serveres brød & smør

Mellemretter

27 Rababergranité med ingefær DKK 50,-

28 Hyldeblomstsorbet med syltet appelsin DKK 50,-

Hovedretter

29 Svinekam stegt som vildt med waldorffsalat DKK 145,-

30 Kalvebryst med mild rosa pebersauce DKK 150,-

31 Perlehønebryst med timian-flødesauce & kalvesky DKK 160,-

32 Lammekrone med ratatouille DKK 210,-

Til alle hovedretter serveres årstidens grøntsager samt dagens kartoffel

Oste

33 Brie de meux med syltede valnødder DKK 55,-

34 Lille ostetallerken DKK 55,-

Dessert

35 Nøddekurv med 3 slags is DKK 65,-

36 Chokolademousse med appelsinmarineret jordbær DKK 65,-

37 Nougatfragelité med solbærsorbet DKK 65,-

38 Lun rababertærte med nøddeiscreme DKK 70,-​

Juli, august & september

Supper

39 Flødelegeret fiskesuppe med let karrysmag DKK 65,-

40 Kold tomatsuppe med creme fraiche DKK 65,-

41 Svampesuppe tilsmagt med cognac DKK 65,-

Forretter

42 Røget laks med spinatfløde DKK 70,-

43 Havkattesoufflé med marinerede salater DKK 65,-

44 Kold laks bellevue DKK 70,-

45 Vagtel med druer i portvin DKK 100,-

Til alle forretter serveres brød & smør

Mellemretter

46 Melongranité med frisk timian DKK 50,-

47 Kærnemælksgranité med honning & citron DKK 50,-

Hovedretter

48 Kalvesteg stegt som vildt med waldorffsalat DKK 145,-

49 Kombination af oksefilet & andebryst med 

persillesky DKK 165,-

50 Filet af sommerbuk med kompot af pære, svesker & tranebær DKK 175,-

51 Kalvemørbrad med flødesauce & druer 

i sherry DKK 180,-

Til alle hovedretter serveres årstidens grøntsager samt dagens kartoffel

Oste

52 Rouquefort med selleri & kommenkiks DKK 55,-

53 Bondebrie med rødvinskogt pære DKK 55,-

Dessert

54 Hindbærfragelité med is DKK 65,-

55 Passionsfrugtbudding med stikkelsbærpuré & gulerod i vanille DKK 70,-

56 Solbærporcheret pære med vanille is 

& citrustwill DKK 65,-

57 ½ ananas med frugt & is DKK 70,-

Oktober, november & december

Supper

58 Vildtconsommé med svampeblinis DKK 65,-

59 Legeret jordskokkesuppe med porrer 

& lakserogn DKK 65,-

60 Skaldyrssuppe med safran & brosmestrudel DKK80,-

Forretter

61 Tarteletter med høns i asparges DKK 60,-

62 Parmaskinke med krydderurtecreme DKK 65,-

63 Poulardroulade med hummer & 

løg-hindbærcoulis DKK 70,-

64 Letrøget laksetatar med æggecreme DKK 80,-

Til alle forretter serveres brød & smør

Mellemretter

65 Rødvinsgranité med kanel DKK 50,-

66 Hyldebærsorbet med abrikosskum DKK 50,-

Hovedretter

67 Oksefilet med langtidsbagt tomat & 

svampe a la creme DKK 160,-

68 Abrikosstegt kalveculotte med 

estragoncremesauce DKK 155,-

69 Gammeldags oksesteg med perleløg DKK 150,-

70 Hjortekølle med mandelstegte vinterurter 

& figensauce DKK 170,-

Til alle hovedretter serveres årstidens grøntsager & dagens kartoffel

Oste

71 Indbagt gedeost med bærkompot DKK 55,-

72 Camenbert stegt i olie med solbærsyltetøj & brødcroutons DKK 55,-

Dessert

73 Nøddetærte med kanelis & melonkompot DKK 65,-

74 Mazarinbagt æblekage med chantilly creme DKK 65,-

75 Kokosis med karmeliseret butterdej & 

dadelcreme DKK 65,-

76 Blød chokoladekage med solbærsorbet DKK 70,-

FORBEHOLD FOR PRISÆNDRINGER

Buffeter

Buffet. Sammensæt selv.
minimum 10 personer

7 retter DKK 220,-
E
kstra ret, pr. ret DKK 30,-

Det kolde​ Det lune​ Dessert

  • 2 slags sild med karrysalat
  • Fiskefilet Florentine
  • Osteanretning
  • Fiskeroulade med urtedressing
  • Mouzaka
  • Forskellige fromager med frisk frugt & flødeskum
  • Rejer med mayonaise
  • Braiseret svineskank
  • Frugtsalat med fløde & grofthakket chokolade
  • Røget hellefisk
  • Fiskefrikadeller med grov remoulade
  • Frugttærter med creme fraiche
  • Røget laks med asparges
  • Grøntsagstærter​
  • Gravad laks med sennepsdressing
  • Lammekølle med tzatziki​
  • Kold laks bellevue
  • Glaseret herregårdsskinke
  • Spegeskinke med melon
  • Flødekartofler & små ristede kartofler​
  • Æg med kaviar
  • Kyllingebryst med barbeque​
  • Broccolisalat & tomatsalat
  • Kryddermarineret kalkun​
  • Hønsesalat med bacon
  • Fiskefilet med remoulade​
  • Pil selv rejer med mayonaise
  • Tarteletter med høns i asparges​
  • Baconstegte asparges med ostesauce
  • Mørbrad med champignon á la creme​
  • Roastbeef med peberrod
  • Små svinekoteletter med tomat & ost​
  • 3 slags pålæg
  • Lun leverpostej med champignon & bacon​
  • Koldt torskefad
  • Frikadeller med kartoffelsalat​
  • Salatfad med dressing
  • Rødvinsmarineret svinekam med urter​
  • Letsprængt andebryst med tranebærkompot
  • Porretærte med skinke & bacon​
  • Brød & smør

Buffet. Sammensæt selv.
minimum 20 personer

7 retter DKK 340,-
E
kstra ret, pr. ret DKK 40,-

Det kolde Det lune Dessert

  • 3 slags sild
  • Lun broccolisalat med perlespelt & frisk ost
  • Osteanretning, special oste
  • Letrøget torskefilet med sellerigiacamole
  • Pandestegt kulmule med spidskålrisotto
  • Forskellige frageliteer med frisk frugt & fløde
  • Chorizo & bresaola med tapenade af peberfrugter
  • Ragout af skaldyr med urter
  • Forskellige cheesecakes
  • Røget ål med æggestand & purløg
  • Hvidvins dampet blåmuslinger
  • Chokoladekage med mandler
  • Dampet havkat hertil ærtepuré med hasselnødder
  • Fisk & skaldyr i butterdej​
  • Lufttørret gåsebryst med appelsin-abrikos sylte
  • Laksefarseret rødtungefilet ned urtefløde​
  • Chili- & hvidløgsmarineret krebsehaler
  • Green lips muslinger med pesto
  • Hummerhaler med urtedressing
  • Kalvefilet ned svampe​
  • Røget tun med pesto
  • Flødekartofler & små ristede kartofler​
  • Pil selv jomfruhummerhaler med mayonaise
  • Confit de canard med lun pæresalat & tranebærkompot​
  • Varmrøget butterfish med baconfløde
  • Braiseret svinekæber med urtemos​
  • Varmrøget laks med spinat
  • Honningglaseret andebryst med nøddesalat​
  • Røget vildsvinemørbrad med tranebær
  • Dampet hellefisk med urtesauce​
  • Røget dyrekølle med fennikelsalat
  • Dildmarineret svinemørbrad med appelsinris​
  • Røget lakseroulade med mild flødeost​
  • Lakserøget sildefilet med røræg​
  • Nødde- & peber paté​
  • Spændende salatbuffet med dressing​
  • Tomatsalat med mozzarella
  • Brød & smør

FORBEHOLD FOR PRISÆNDRINGER

Du kan også vælge

Cavery buffet

Vælg 3 slags kød hertil 3 slags kartofler, 3 slags sauce og stort spændende salatbord med dressinger samt flutes & smør

Kalveculotte, glaseret skinke, marineret svinekam, lammekølle, vildsvinekølle, perlehønebryst med timianflødeostDKK 220,-

Kokkens Buffet – minimum 10 personer

Kokken sammensætter buffet efter årstidens råvarer, fisk, kød, koldt, lunt, brød & smør DKK 180,-

Dessertbuffet

Kokken sammensætter med ost, kiks, frugt, tærter, creme fraiche & is DKK 80,-

FORBEHOLD FOR PRISÆNDRINGER

Natmad

77 Aspargessuppe DKK 60,-

78 Fiskesuppe DKK 60,-

79 Klar suppe med boller DKK 65,-

80 Minestronesuppe DKK 65,-

81 Fransk løgsuppe DKK 65,-

82 Frikadeller med kartoffelsalat DKK 65,-

83 Croissanter med 3 slags fyld DKK 65,-​

84 Røget landskinke med melon & lun røræg DKK 70,-

85 Muligatawni (karrysuppe med kylling, 

ris og grønt) DKK 65,-

86 Forskellige grøntsagstærter med mix salat DKK 70,-

87 Æggekage med bacon & purløg DKK 70,-

88 Gammeldags biksemad DKK 70,-

89 Hotdogs med tilbehør DKK 70,-

90 Skipperlabskovs DKK 75,-

91 Pølse- & ostebord DKK 90,-​​

FORBEHOLD FOR PRISÆNDRINGER

Drikke til festen

Husets selskabs vinarrangement

Velkomst, 1glas Kir

Husets selskabsvine, hvid- & rødvin

1 glas dessertvin DKK 250,-

Husets DeLuxe vinarrangement

Velkomst, 1 glas Cava

Hvid- & rødvin

1 glas dessertvin DKK 290,-

Husets Luksus vinarrangement

Velkomst, 1 glas cava/Kir royal

Hvid – & rødvin

1 glas dessertvin

DKK 300,-

Hvis man vælger vin arrangement til festen, er det også incl. øl og sodavand.

​Hvid- og rødvin serveres ad libitum under middagen, hvis man ønsker at forlænge ad libitum til festens afslutning + 200,- pr. kuvert

​Alle vinarrangementer gælder for min. 20 personer.

Kaffe/the

Kaffe DKK 35,-

Kaffe med småkager DKK 55,-

Kaffe med kransekagekonfekt DKK60,-

Kaffe med lagkage DKK80,-​

Brunch & Diverse

Brunch på Badehotellet – minimum 10 personer

​Scramble egg m/bacon og chorizo

små ristede pølser

Serranoskinke m/honningsmelon

Lun leverpostej m/champignons

Varmerøget laks m/hytteost

Frikadeller m/ kartoffelsalat og rødbede

2 slags pålæg

2 slags oste

2 slags marmelade

Frugt fad

Pandekager m/sirup

brød og smør

2 slags juice

Kaffe/the

per person DKK 180,-

Smørrebrød

Håndmadder DKK 25,-

Smørrebrød  DKK 45,-