Om os

Restaurant Tannishus og Badehotellet Tannishus

Vores historie og vision

Badehotel med historie

Hotel Tannishus er et af de få originale badehoteller, der stadig findes den dag i dag. Før i tiden var det vældigt populært med hyggelige hoteller langs Vesterhavet, men de fleste traditionelle badehoteller har desværre ikke overlevet som Hotel Tannishus har.

​Om badehotellet

​Vores hotel blev grundlagt tilbage i 1896, og er i dag et af de sidste oprindelige badehoteller ved Vesterhavet. Vores badehotel ligger placeret i den skønne, idylliske Tannisbugt, blot 200 meter fra stranden. Her ved Tversted i Nordjylland har vi en af de smukkeste strande i hele Danmark. Vi har lige siden grundlæggelsen af hotellet været et tilflugtssted og åndehul hvor generationer af feriegæster har kunnet nyde afslapning i luksuriøse omgivelser og omringet af den skønne natur.

​Det der har lokket gæster til,  og som stadig gør det den dag i dag, er de naturskønne omgivelser vi er beriget med. Her ved Tannisbugten kan I opleve kontrasten mellem det imponerende hvide klitlandskab og det grønne frodige skovlandskab.

Besøg hotellets hjemmeside HER

Restauranten

Der er sket meget med vores hotel gennem tiden. I dag er vi et moderne badehotel, der råder over 103 hyggelige ferielejligheder, som alle er udstyret med moderne faciliteter.

For at bevare vores rige historie har vi altid forsøgt, at bevare den samme gamle og hyggelige stil, samtidig med vi har integreret moderne faciliteter i nyere renoverede bygninger. Vores restaurant vidner om den lange historie vi har som et originalt badehotel, hvor billeder på væggene fortæller hotellets imponerende historie, og skaber en hyggelig atmosfære.

Restaurant Tannishus danner de perfekte rammer for jeres næste selskab, om det er bryllup, fødselsdag eller en aften ude med familien. 

Restaurant Tannishus har 5 forskellige lokaler.
Havestuen med plads til 70 personer, Kavalerstuen med plads til 50 personer, Hubertusstuen med plads til 50 personer og Junkersstuen med plads til 50 personer. Den store sal har plads til 150 personer.  Restauranten kan dækkes op til 80 personer. 

Vores vision

Vores vision er at skabe et madsted for alle, som elsker god mad, fantastisk natur og afslapning med familie og venner

Vores mission er at være den mest bæredygtige restaurant i Nordjylland. Vi gør brug af lokale råvarer, samt krydderurter og grønt dyrket på egen grund.

Med mere end 40 års erfaring inden for gastronomi er vores mission, at tilfredsstille vores gæsters smag og ønsker. Vi står altid klar til at vejlede og rådgive i smag og sammensætning af menu.

Hvem er vi

Mit navn er Åge Vinther, og jeg har mere end 40 års erfaring inden for hotel- og restaurationsbranchen. Jeg har arbejdet på forskellige gode restauranter i Danmark, og har også været et smut i Grækenland i 3 år. Der har også været tid til en merkonom uddannelse, inden jeg besluttede mig for at kaste mig ud som selvstændig restauratør. Efter at have været lidt rundt, blev valget Restauranten på Tannishus. Et valgt jeg ikke har fortrudt!
Vores forretning kan man godt kalde lidt af en familierestaurant, da alle mine børn, lidt på skift, har hjulpet til. Det er som om, at Tannishus er blevet en del af hele familiens hjem og hjerte. 

Min kone Klerly Vinther er uddannet i køkken og kontor, og har erfaring fra hotel og restaurant i Guatemala. Hun styrer restauranten med hård hånd, og tager sig også af kontorarbejdet. 

Vi er et alsidigt hus, som ingen lukkedage har i løbet af et kalenderår, – og sådan ønsker vi at være. Der er travlhed i maskinrummet (køkkenet), hvor vi altid er fem fuldtidsansatte i gang. På søndage har vi søndagsfrokost, hvor der typisk kommer 250-300 gæster og nyder en spændende buffet.
Hertil kommer frokosttilbud, Stegt flæsk ad libitum, Tverstedaften hver torsdag, Fredagstilbud (gi´r den gas), vildt menu og meget mere.

Vi lægger stor vægt på, at anvende friske råvarer af høj kvalitet, og gerne af lokal avl. Restaurant Tannishus har ansat sin egen bager for at kunne akkompagnere sine retter med lækkert brød fra egen ovn.       

Fornyelse skal der også til. Siden 2002 har vi stået for driften af Restaurant Tannishus. Vi har haft et ønske og vision om at forny og udvikle stedet, og bruge rammerne til at skabe en helårsforretning med forskellige tiltag, som vores kunder syntes godt om. Vi holder fast i det traditionelle tema, og giver en ret vores snit af noget moderne, men med respekt for branchen og retterne. Vi ønsker at give vores gæster en spændende madoplevelse, der overrasker både øjne og mund. 

Du kan læse mere om os og vores restaurent i denne artikel .

Galleri

Historiske billeder – Kilde: Nordsøposten, VHM og Tannishus Hotel