Vi har et stort og lækkert udvalg af á la carte menuer. Vi har også gode tilbud, hvor en spændende menu er sammensat på forhånd.
Husk altid at bestille bord via vores online booking eller pr. telefon på 98 93 14 82
Alle vores råvarer er friske og af højeste kvalitet. Da vi er afhængige af sæsonbestemte råvarer, kan der af og til være udsolgt af forskellige retter.
Ala Carte menu
Frokost
-
Håndpillede rejer 130,- kr.
med tomatmayo, salat, ristet brød og smør
-
Stjerneskud 140,- kr.
med 1 stegt rødspættefilet, dampet torsk, rejer, asparges, røget laks og 2 slags mayo
-
Æggekage 140,- kr.
med flæsk, tomater, agurk, purløg, rødbede, sennep, rugbrød og smør
-
3 stk. smørrebrød 120,- kr.
uspecificeret
-
Frokoststeak af kalvefilet 150,- kr.
med bearnaise sauce, grove fritter og grønt
-
Vegetarburger 130,- kr.
med tomat, agurk, persille pesto, syltede svampe, hvidløgsmayo og grove fritter
Frokost sødt
-
Chokoladekage
-
Hindbærroulade
-
Gl. dags æblekage
-
Frit valg 70, kr.
HUSK AT BESTILLE BORD
Forretter
-
Jomfruhummerbisque m/ ravioli og bagt hvidfisk.
Koldrøget laksefilet m/ flødespinat og spinatsalat.
Oksecarpaccio m/ parmesan og kapersbær. -
Frit valg 120,- Kr.
Mellemret
-
Champagne granite m/ 60,- Kr.
frisk mynte.
Hovedretter
-
Rugmelsstegt rødspætte m/ persillesauce, hvide kartofler og tyttebært.
Cognac flamberet pebersteak m/ cremet Madagaskarpebersauce, sommergrønt og grove fritter. -
Frit valg 230,- Kr.
-
Moules frites m/ 140,- Kr.
løvestikkemayo og pommes frites.
-
Aftenstjerneskud m/ 170,- Kr.
2 stegte rødspættefileter, dampet torsk, rejer, asparges, røget laks og 2 slags mayo.
-
Pappardelle i Karl Johan flødesauce m/ 180,- Kr.
karamelliserede løg, frittet champignon og krydderurtedrys.
-
Åge´s steakburger i grovbolle m/ 190,- Kr.
hjemmelavet burgerdressing, løgringe, syltede rødløg, tørrede tomater, sprød serrano, salat, grove fritter og aioli.
Børnemenu
-
2 retters børnemenu 150,- Kr.
Valg mellem: Dagens fisk, steak eller nuggets med pom. frites og salat.
frit valg, inkl.2 kugler vaniljeis m/ chokoladesauce til dessert.
Desserter
-
Jordbær Romanoff .
Pavlova m/ sommerbær og limeskum.
Brownie m/ vaniljeis og frisk frugt. -
Frit valg 100,- Kr.
HUSK AT BESTILLE BORD
Frokosttilbud
Hver Mandag - Tirsdag - Onsdag
11.30 - 14.30
Crispy fiskeburger
m/ tatarsauce og pommes frites.
Rugmelsstegt laksefilet m/ hvide
kartofler, grøntsager og cremet urtesauce.
Grøntsagstærte m/ blandet salat, sprøde løgringe og dressing
Ribbenssandwich m/ rødkål, syltede agurk, sauce, pommes frites og mayo
Bøfsandwich m/ rødbede, syltede agurk, sauce, pommes frites og mayo
Valgt selv
kun 100,-
Køkkenet lukker kl 14.30
GÆLDER IKKE HELLIGDAGE.
Stegt Flæsk
Hver onsdag fra kl. 17.30
Stegt Flæsk ad libitum
spis alt hvad du kan
Per person
kr. 179,-,-
bordbestilling er
Kl. 17.30 eller 19.00
Tverstedaften
Hver torsdag fra kl. 18.00
TORSDAG D. 10/10-2024
Sellericarpaccio m/ røget laks syltet æble og selleribrød
kr. 60,-
Rosastegt andebryst m/ solbærsauce, selleripuré, sellerichips og kartofler stegt med andefedt
kr. 110,-
Sukkersyltede selleri m/ solbærsorbet og pistacie
kr.60,-
VELBEKOMME
OBS!
Du kan ikke bestilles fra á la carte menukort torsdag aften, medmindre dette er aftalt og bestilt på forhånd.
Fredagstilbud
- Vi fortsætter med at gi’ den gas!
fra klokken 18.00
Gælder hver Fra den 16 august
Saltet laks m/ dild stuvet kartofler og små stegte tomaterr
Kalvemørbrad m/ timianbagte kartofler, glaserede rødder og sauce Dijon
Ananascarpaccio stænket med Åges rom hertil mirabellegranite og kokois
3 retter p/p kr. 240,-
2 retter p/p kr. 220,-
1 ret p/p kr. 190,-
“Vi gi’r den gas” vinmenu
2 vine afstemt til forret og hovedret
Pr. person kr. 140,-