Vores menu

Vi gør os altid umage med, at skabe en god smagsoplevelse som overrasker og udfordrer øjne og mund

Vi har et stort og lækkert udvalg af á la carte menuer. Vi har også gode tilbud, hvor en spændende menu er sammensat på forhånd.

Husk altid at bestille bord via vores online booking eller pr. telefon på 98 93 14 82

Alle vores råvarer er friske og af højeste kvalitet. Da vi er afhængige af sæsonbestemte råvarer, kan der af og til være udsolgt af forskellige retter. 

 

Ala Carte menu

Frokost

  • Håndpillede rejer 130,- kr.

    med tomatmayo, salat, ristet brød og smør

  • Stjerneskud 140,- kr.

    med 1 stegt rødspættefilet, dampet torsk, rejer, asparges, røget laks og 2 slags mayo

  • Æggekage 140,- kr.

    med flæsk, tomater, agurk, purløg, rødbede, sennep, rugbrød og smør

  • 3 stk. smørrebrød 120,- kr.

    uspecificeret

  • Frokoststeak af kalvefilet 150,- kr.

    med bearnaise sauce, grove fritter og grønt

  • Vegetarburger 130,- kr.

    med tomat, agurk, persille pesto, syltede svampe, hvidløgsmayo og grove fritter

  • Bøf sandwich 130,- kr.

    med rødbede, syltede agurk, Sauce pommes frites og mayo

Frokost sødt

  • Chokoladekage

  • Hindbærroulade

  • Gl. dags æblekage

  • Frit valg 70, kr.

HUSK AT BESTILLE BORD

Forretter

  • Seefood suppe. (som hovedret Kr. 150)
    Ceviche af torsk m/ mango - limesalsa
    Stegte asparges m/ parmaskinke og blomkål - selleripuré

  • Frit valg 120,- Kr.

Hovedretter

  • Grillet laks marineret i Soya og barbecue m/ chimichurri, spinat - hvidløgs dip, grønt og kartofler
    Rugmelsstegt rødspætte m/ persillesauce, hvide kartofler og tyttebært.
    Cognac flamberet pebersteak m/ cremet Madagaskarpebersauce, sommergrønt og grove fritter.

  • Frit valg 230,- Kr.
  • Tagliatelle m/ 180,- Kr.

    svampe, hvidløgssacue, parmesan og salat

  • Åge´s steakburger i grovbolle m/ 190,- Kr.

    baco - løgsyltetøj, hjemmelavet burgerdressing, tørrede tomater, sprød serrano, salat, grove fritter og aioli

  • Aftenstjerneskud m/ 170,- Kr.

    2 stegte rødspættefileter, dampet torsk, rejer, asparges, røget laks og 2 slags mayo.

Børnemenu

  • 2 retters børnemenu 150,- Kr.

    Valg mellem: Dagens fisk, steak eller nuggets med pom. frites og salat.
    frit valg, inkl.2 kugler vaniljeis m/ chokoladesauce til dessert.

Desserter

  • Baileys skyrkage m/ fløde og karamelsauce.
    Fransk chokoladekage m/ vaniljeis og skovbærcoulis
    Pavlova m/ frisk frugt og vaniljecreme

  • Frit valg 100,- Kr.

HUSK AT BESTILLE BORD

Frokosttilbud

Hver Mandag - Tirsdag - Onsdag
11.30 - 14.30

Rugmelsstegt laksefilet m/ hvide kartofler, grøntsager og cremet urtesauce.

Crispy fiskeburger m/ tatarsauce og pommes frites.

Sandwich m/kylling, bacon og pommes frites

Ribbenssandwich m/ rødkål, syltede agurk, sauce, pommes frites og mayo

Grøntsagsfrikadeller m/ tzatziki, krydderkartofler og tomat/halloumisalato



Valgt selv
kun 100,- per person

Køkkenet lukker kl 14.30

GÆLDER IKKE HELLIGDAGE.

Stegt Flæsk


Hver onsdag fra kl. 17.30

Stegt Flæsk ad libitum
spis alt hvad du kan

Per person

kr. 179,-,-


bordbestilling er
Kl. 17.30 eller 19.00

Tverstedaften

Hver torsdag fra kl. 18.00

TORSDAG D. 20/2-2025

Toast m/ hytteost-mayo, avocado, røget laks og pocheret æg
kr. 65,-

Entrecôte af kalv m/fyldt kartoffel, honningbagte rodfrugter og sauce Diablo
kr. 120,-

Fastelavnscroissant m/nougatcreme, gelé af paradisæble og vaniljeis
kr.65,-

VELBEKOMME

OBS! Du kan ikke bestilles fra á la carte menukort torsdag aften, medmindre dette er aftalt og bestilt på forhånd.

Undtaget 5 juni, 16. oktober, 6. november, og 25. december.

Vi Gi´r den Gas

- HVER FREDAG
fra klokken 18.00

Gælder fra den 10. januar til 28. marts
undtaget 14. februar

Fiske og skaldyrssuppe m/ tomat-basilikum i brødskål

Kalvefilet m/ rødvinssky med svampe og tyttebær, hertil butternutpuré og pariserkartofler

Chokolade vanilje Panna Cotta

3 retter p/p Kr. 270,-
2 retter p/p Kr. 250,-
1 ret p/p Kr. 220,-