Vi har et stort og lækkert udvalg af á la carte menuer. Vi har også gode tilbud, hvor en spændende menu er sammensat på forhånd.
Husk altid at bestille bord via vores online booking eller pr. telefon på 98 93 14 82
Alle vores råvarer er friske og af højeste kvalitet. Da vi er afhængige af sæsonbestemte råvarer, kan der af og til være udsolgt af forskellige retter.
Ala Carte menu
Frokost
-
Håndpillede rejer 130,- kr.
med tomatmayo, salat, ristet brød og smør
-
Stjerneskud 140,- kr.
med 1 stegt rødspættefilet, dampet torsk, rejer, asparges, røget laks og 2 slags mayo
-
Æggekage 140,- kr.
med flæsk, tomater, agurk, purløg, rødbede, sennep, rugbrød og smør
-
3 stk. smørrebrød 120,- kr.
uspecificeret
-
Frokoststeak af kalvefilet 150,- kr.
med bearnaise sauce, grove fritter og grønt
-
Vegetarburger 130,- kr.
med tomat, agurk, persille pesto, syltede svampe, hvidløgsmayo og grove fritter
-
Bøf sandwich 130,- kr.
med rødbede, syltede agurk, Sauce pommes frites og mayo
Frokost sødt
-
Chokoladekage
-
Hindbærroulade
-
Gl. dags æblekage
-
Frit valg 70, kr.
HUSK AT BESTILLE BORD
Forretter
-
Seefood suppe. (som hovedret Kr. 150)
Ceviche af torsk m/ mango - limesalsa
Stegte asparges m/ parmaskinke og blomkål - selleripuré -
Frit valg 120,- Kr.
Hovedretter
-
Grillet laks marineret i Soya og barbecue m/ chimichurri, spinat - hvidløgs dip, grønt og kartofler
Rugmelsstegt rødspætte m/ persillesauce, hvide kartofler og tyttebært.
Cognac flamberet pebersteak m/ cremet Madagaskarpebersauce, sommergrønt og grove fritter. -
Frit valg 230,- Kr.
-
Tagliatelle m/ 180,- Kr.
svampe, hvidløgssacue, parmesan og salat
-
Åge´s steakburger i grovbolle m/ 190,- Kr.
baco - løgsyltetøj, hjemmelavet burgerdressing, tørrede tomater, sprød serrano, salat, grove fritter og aioli
-
Aftenstjerneskud m/ 170,- Kr.
2 stegte rødspættefileter, dampet torsk, rejer, asparges, røget laks og 2 slags mayo.
Børnemenu
-
2 retters børnemenu 150,- Kr.
Valg mellem: Dagens fisk, steak eller nuggets med pom. frites og salat.
frit valg, inkl.2 kugler vaniljeis m/ chokoladesauce til dessert.
Desserter
-
Baileys skyrkage m/ fløde og karamelsauce.
Fransk chokoladekage m/ vaniljeis og skovbærcoulis
Pavlova m/ frisk frugt og vaniljecreme -
Frit valg 100,- Kr.
HUSK AT BESTILLE BORD
Frokosttilbud
Hver Mandag - Tirsdag - Onsdag
11.30 - 14.30
Rugmelsstegt laksefilet m/ hvide
kartofler, grøntsager og cremet urtesauce.
Crispy fiskeburger
m/ tatarsauce og pommes frites.
Sandwich m/kylling, bacon og pommes frites
Ribbenssandwich m/ rødkål, syltede agurk, sauce, pommes frites og mayo
Grøntsagsfrikadeller m/ tzatziki, krydderkartofler og tomat/halloumisalato
Valgt selv
kun 100,- per person
Køkkenet lukker kl 14.30
GÆLDER IKKE HELLIGDAGE.
Stegt Flæsk
Hver onsdag fra kl. 17.30
Stegt Flæsk ad libitum
spis alt hvad du kan
Per person
kr. 179,-,-
bordbestilling er
Kl. 17.30 eller 19.00
Tverstedaften
Hver torsdag fra kl. 18.00
TORSDAG D. 20/2-2025
Toast m/ hytteost-mayo, avocado, røget laks og pocheret æg
kr. 65,-
Entrecôte af kalv m/fyldt kartoffel, honningbagte rodfrugter og sauce Diablo
kr. 120,-
Fastelavnscroissant m/nougatcreme, gelé af paradisæble og vaniljeis
kr.65,-
VELBEKOMME
OBS!
Du kan ikke bestilles fra á la carte menukort torsdag aften, medmindre dette er aftalt og bestilt på forhånd.
Undtaget 5 juni, 16. oktober, 6. november, og 25. december.
Vi Gi´r den Gas
- HVER FREDAG
fra klokken 18.00
Gælder fra den 10. januar til 28. marts
undtaget 14. februar
Fiske og skaldyrssuppe m/ tomat-basilikum i brødskål
Kalvefilet m/ rødvinssky med svampe og tyttebær, hertil butternutpuré og pariserkartofler
Chokolade vanilje Panna Cotta
3 retter p/p Kr. 270,-
2 retter p/p Kr. 250,-
1 ret p/p Kr. 220,-