Vores menu

Vi gør os altid umage med, at skabe en god smagsoplevelse som overrasker og udfordrer øjne og mund

Vi har et stort og lækkert udvalg af á la carte menuer. Vi har også gode tilbud, hvor en spændende menu er sammensat på forhånd.

Husk altid at bestille bord via vores online booking eller pr. telefon på 98 93 14 82

Alle vores råvarer er friske og af højeste kvalitet. Da vi er afhængige af sæsonbestemte råvarer, kan der af og til være udsolgt af forskellige retter. 

 

Ala Carte menu

Frokost

  • Håndpillede rejer 130,- kr.

    med tomatmayo, salat, ristet brød og smør

  • Stjerneskud 140,- kr.

    med 1 stegt rødspættefilet, dampet torsk, rejer, asparges, røget laks og 2 slags mayo

  • Æggekage 140,- kr.

    med flæsk, tomater, agurk, purløg, rødbede, sennep, rugbrød og smør

  • 3 stk. smørrebrød 120,- kr.

    uspecificeret

  • Frokoststeak af kalvefilet 150,- kr.

    med bearnaise sauce, grove fritter og grønt

  • Vegetarburger 130,- kr.

    med tomat, agurk, persille pesto, syltede svampe, hvidløgsmayo og grove fritter

Frokost sødt

  • Chokoladekage

  • Hindbærroulade

  • Gl. dags æblekage

  • Frit valg 70, kr.

HUSK AT BESTILLE BORD

Forretter

  • Jomfruhummerbisque m/ ravioli og bagt hvidfisk.
    Koldrøget laksefilet m/ flødespinat og spinatsalat.
    Oksecarpaccio m/ parmesan og kapersbær.

  • Frit valg 120,- Kr.

Mellemret

  • Champagne granite m/ 60,- Kr.

    frisk mynte.

Hovedretter

  • Rugmelsstegt rødspætte m/ persillesauce, hvide kartofler og tyttebært.
    Cognac flamberet pebersteak m/ cremet Madagaskarpebersauce, sommergrønt og grove fritter.

  • Frit valg 230,- Kr.
  • Moules frites m/ 140,- Kr.

    løvestikkemayo og pommes frites.

  • Aftenstjerneskud m/ 170,- Kr.

    2 stegte rødspættefileter, dampet torsk, rejer, asparges, røget laks og 2 slags mayo.

  • Pappardelle i Karl Johan flødesauce m/ 180,- Kr.

    karamelliserede løg, frittet champignon og krydderurtedrys.

  • Åge´s steakburger i grovbolle m/ 190,- Kr.

    hjemmelavet burgerdressing, løgringe, syltede rødløg, tørrede tomater, sprød serrano, salat, grove fritter og aioli.

Børnemenu

  • 2 retters børnemenu 150,- Kr.

    Valg mellem: Dagens fisk, steak eller nuggets med pom. frites og salat.
    frit valg, inkl.2 kugler vaniljeis m/ chokoladesauce til dessert.

Desserter

  • Jordbær Romanoff .
    Pavlova m/ sommerbær og limeskum.
    Brownie m/ vaniljeis og frisk frugt.

  • Frit valg 100,- Kr.

HUSK AT BESTILLE BORD

Frokosttilbud

Hver Mandag - Tirsdag - Onsdag
11.30 - 14.30

Crispy fiskeburger m/ tatarsauce og pommes frites.

Rugmelsstegt laksefilet m/ hvide kartofler, grøntsager og cremet urtesauce.

Grøntsagstærte m/ blandet salat, sprøde løgringe og dressing

Ribbenssandwich m/ rødkål, syltede agurk, sauce, pommes frites og mayo

Bøfsandwich m/ rødbede, syltede agurk, sauce, pommes frites og mayo

Valgt selv
kun 100,-

Køkkenet lukker kl 14.30

GÆLDER IKKE HELLIGDAGE.

Stegt Flæsk


Hver onsdag fra kl. 17.30

Stegt Flæsk ad libitum
spis alt hvad du kan

Per person

kr. 179,-,-


bordbestilling er
Kl. 17.30 eller 19.00

Tverstedaften

Hver torsdag fra kl. 18.00

TORSDAG D. 21-11-2024

Røget andebryst m/ peberrod og syltede pære
kr. 60,-

Teres major m/ confiterede jordskokker, kartoffelgratin og rødvinssky med tyttebær og svampe
kr. 110,-

Panna Cotta m/ kirsebær og brændte mandler
kr.60,-

VELBEKOMME

OBS! Du kan ikke bestilles fra á la carte menukort torsdag aften, medmindre dette er aftalt og bestilt på forhånd.

Vildtmenu

- HVER FREDAG
fra klokken 18.00

Gælder fra den 4 oktober til 22 november
Vildt tapas:
• røget dyrekølle
• vildt consommé
• gråand og æble

Hovedret:
• Vildtsvinekølle
• fasanlår og bryst
• grønt og sylterier

Dessert:
Chokoladekage m/ frisk frugt og is

per person kr. 275,-